Проф. д-р Стефка Петрова - Диетолог гр. София

6750
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Представяне на Проф. д-р Стефка Петрова
Проф. Петрова извършва консултации за здравословно и диетично хранене, разработва хранителни режими и менюта за лица от всички възрасти, съобразени с индивидуалните потребности и специфични здравни проблеми и заболявания.

Проф. Д-р Стефка Петрова е завършила медицина в Медицински Университет, София, има две медицински специалности - Хранене и диететика и Токсикология. Специализирала е в САЩ, Англия, Италия, Германия и други страни.

 

Проф. Петрова работи в Националния център по обществено хранене и анализи. Тя обучава лекари специализанти по медицинската специалност Хранене и диететика. Ръководител е на експертната група, която разработва и актуализира физиологичните норми за хранене в България и националните препоръки за здравословно хранене във всички възрасти. Проф. Петрова е автор на националните препоръки за хранене на жените преди и по време на бременност и кърмене; член е на Световната мрежа на експертите по хранене в ранния живот, който започва със зачеването. Oсновен автор е на ръководства за здравословно хранене в различни възрасти, включително на кърмачета и малки деца. Автор е на съвременна 90-дневна програма за здравословно намаляване на теглото.

 

Проф. Петрова е консултант по здравословно и диетично хранене в МБАЛ за женско здраве „Надежда“.

 

Проф. Петрова в продължение на 25 години е била ръководител на направление Храни и хранене, заместник-директор и директор на Националния център по обществено здраве, 16 години Национален консултант на МЗ по „Хранене и диететика” и представител на България по хранене в Европейското бюро на Световната Здравна Организация, член на редица международни експертни групи.


Проф. Петрова има над 160 научни публикации и над 180 участия в научни форуми у нас и в чужбина. Член е на редакционни колегии на научни списания, на национални и международни научни дружества по хранене и диететика.
Записване за консултация на тел: 0887 687 481
Адрес: ЖК Гео Милев бл.112, вх Г, кота 0, намира се на Бул. Цариградско шосе, спирка Хотел Плиска, непосредствено до сградата на ЦКБ (бившия хотел Плиска), успоредно на булеварда.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.