Доц. Д-р Стефан Вълканов ДМ - Неврохирургия гр. Стара Загора

42667
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доцент д-р Стефан Вълканов, д.м. е началник на Клиниката по Неврохирургия на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” Стара Загора. Извършва оперативно лечение на тумори на главен и гръбначен мозък, черепно-мозъчни и гръбначно-мозъчни травми, дегенеративни заболявания, съдови заболявания и малформации на ЦНС.

Доц. д-р Ст. Вълканов, д.м. е преподавател по неврохирургия и ръководител на катедра „Обща и оперативна хирургия, Неврохирургия и Урология” на Медицински Факултет на Тракийски Университет – Стара Загора.
Има 18 годишен стаж по специалноста Неврохирургия и е автор и съавтор на над 50 научни публикации и доклади в международни и български списания и сборници. Изследователската му работа се състои в проучвания в областта на невроонкологията, невротравматизма, както и в съвместна работа по проучвания на колеги от всички катедри на Медицински Факултет.

През 2013г. защитава дисертация на тема: „Транссулкусен микрохирургичен достъп при интрацеребрални лезии”. Като специалист неврохирург се занимава с оперативно лечение на тумори на главен и гръбначен мозък, черепно-мозъчни и гръбначно-мозъчни травми, дегенеративни и спондилодискогенни заболявания, съдови заболявания и малформации на ЦНС.До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.