Доц. д-р Силви Кирилов - Уролог гр. София

6306
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Силви Кирилов е специалист уролог с богат опит.
От м.юни 2011 г. е директор на агенцията по трансплантации. Завършил е Медицинския университет в София през 1974 г. Работил е като лекар-ординатор в ОАРИЛ на Окръжна болница, Монтана, а после като асистент в катедра “Урология” на Александровска болница.
През 1981 г. придобива специалност по урология.
След 2002 г. е бил последователно на ръководни длъжности в Александровска болница като зам.-директор по лечебната работа, прокурист и директор.
Специализирал е в Москва и Гьотинген.
Доц Д-р СИЛВИ КИРИЛОВ диагностира и лекува проблеми с бъбреците, простатата, болести на пикочния мехур, инфекции и други.
МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ

  • Клинично изследване и диагноза на заболяванията на пикочо-половата система
  • Лабораторни и микробиологични изследвания
  • Цистоскопия
  • Поставяне на катетър
  • Мъжки стерилитет и еректилна дисфункция, хопигонадизъм
  • Консервативно лечение
  • Оперативно лечение
  • Диагностика и лечение на бъбречно-каменна болест
  • Диагностика и лечение на туморите на бъбреци, уретер, пикочен мехур, тестиси и половия член
  • Диагностика и лечение на доброкачествени простатни хиперплазии

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.