Доц. д-р Светлозар Балев - Имунолог гр. Варна

12465
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Светлозар Балев е специалист по клинична имунология.
Завеждащ е на Лаборатория по клинична имунология при МБАЛ „Св. Марина“ ЕАД – Варна.
Доц. д-р Балев е роден през 1951 г. във Варна. Завършил е “II Математическа гимназия”-Варна 1969г., и ВМИ – Варна 1975 г.
От 1979 до 1982 г. защитава докторска дисертация в Чешка академия на науките – Прага, ЧССР.
Голямата част от професионалното му развитие е в ВМИ –Варна и УМБАЛ”Св. Марина”, като последователно е асистент в Кожна клина, гл. асистент в ЦНИЛ (централна научно-изследователска лаборатория)- сектор имунология
1992 г. основава и ръководиЛабораторията по клинична имунология в МБАЛ”Св. Марина” Варна.
1994 г. специалност имунология, по-късно здравен мениджънт.
Доцент от 2007 г.
2010 г. - Здравен мениджмънт
Специализирал е лабораторна и експериментална имунология – Прага – ЧССР, флоуцитометрия – Хайделберг – ГФР, радиоизотопна диагностика София и др.
Научните интереси са основно в областта на клиничната имунология и патология, автоимунитет и други.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.