Доц. д-р Румен Бостанджиев – Сексолог гр. София

11979
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Румен Бостанджиев – Сексолог – психотерапевт София

Доцент доктор Бостанджиев завършва медицина в Медицинска академия – София през 1983г. Специализира хуманистична психотерапия по програма на Американската психологична асоциация (1990 – 1994) в Прага и Братислава. Завършва международна квалификационна програма за психодрама терапевт и обучител, проведена от екипи на Морено института в гр. Юберлинген (Германия).

Специализира сексология в Холандия и Белгия през 1993г., а през 2007 – 2008 г. завършва първата Международна академия по сексуална медицина в Оксфорд, Лисабон и Рим.

Доц. др Румен Бостанджиев работи с лица и двойки, които имат предизвикателства в интимните си отношения и сексуалната изява като използва интегративна психотерапия, включваща диагностични и терапевтични методи от сексуалната медицина.

Основните области за практическо приложение на сексологичната компетентност са:
Консултативно- терапевтичната практика

В тази област се търсят възможности за по-пълно разбиране на предизвикателствата в интимвните отношения и сексуалната изява, които позволяват бързо, ефективно и трайно преодоляване на възникващите затрудненията и по-добро използване на блокираните възможности за развитие

Образование в областта на човешките отношения и сексуалността
Усилията в тази насока са фокусирани върху разбиране на психосексуалното развитие в детската и юношеската възраст и създаване на оптимални възможности за развитие на социална и емоционална компетентност в сексуалните отношения, подготовката за семеен живот и родителство.

Професионална квалификация

Човешката сексуалност е обект на професионален интерес от страна на различни специалисти. Бурното развитие на сексогията създава предпоставки за постоянно подобряване на професионалната квалификация и опит както на лекари, психотерапевти и консултанти, така и на педагози, социални работници и други експерти. Това е причина професионалната ни активност да е насочена и в областта на университетското, следдипломното и специализиращото обучение.

ДЕЙНОСТИ
Сексуални проблеми:

Професионална помощ:

Квалификации:

Осъществяване на онлайн Консултация
КОНТАКТИ
Адрес: гр. Бургас, ул. Христо Ботев 7


Адрес: гр. Бургас, ул. Христо Ботев 7 (Институт за развитието на човешките отношения “Компас”)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.