Доц. д-р Радослав Радев, д.м. гр. София

7799
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Радев лекува множествена склероза, паркинсонизъм, болест на Алцхаймер, старческа психоза, биполярно разстройство, панически атаки, псориазис, хемороиди, диабет и диабетни усложнения, бронхиална астма и ХОББ, болест на Крон, ставни заболявания, зависимост от алкохол и никотин и други по собствени методики.
Медикаментозно стимулиране на деца и юноши с аутизъм, умствена изостаналост, дизлексия, синдром на Даун и др. Отстъпка за деца и пенсионери, посещения и по домовете.

Кабинетът по холистична медицина "Феникс" предлага на пациентите:
- неоперативно лечение със стволови клетки
- прилагане на трансфер фактор и късоверижни пептиди
- хомеопатия и фитотерапия
- ирисова диагностика  

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.