Доц. д-р Неделчо Николов Гергелчев - Неврохирург гр. София

7501
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Неделчо Николов Гергелчев е специалист неврохирург.
Практикува в ДКЦ "Токуда" и в МБАЛ "Токуда" в град София.
Образование
Завършва медицина с отличен успех. Издига се от ординатор до началник Клиника по Неврохирургия във Военномедицинска академия в София. През 1972 г. придобива специалност по неврохирургия. Има специализации по неврохирургия - Военномедицинска Академия, Петербург, Русия, Военноморска болница в Бетезда, Вашингтон, САЩ
Участвал е в програми по обмен на опит в болници в САЩ, Русия, Канада, Австрия, Италия и др.
Ръководил е клиники по неврохирургия на Военномедицинска академия, София, Правителствена и военна болница в Манагуа, Никарагуа и УМБАЛ "Света Анна" в София.
Сертификати
- Диплома „Кандидат на медицинските науки” 1985 г.
- ВАК научно звание доцент по неврохирургия 1989 г.
- 167 научни труда

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.