Доц. д-р Мария Атанасова - Гастроентеролог гр. Варна

24272
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Мария Атанасова е специалист по гастроентерология.

Приема пациенти и на следните адреси:

гр. Варна, ул. София No 5, Тел.: 052 608 313 всеки вторник от 12:30-14:30ч.
гр. Варна, бул. Сливница 166 А Тел.: 052/ 500 030 всякя сряда от 12:45-15:00ч.
гр. Варна, ул. Мир 1 Тел.: 052/ 332 000 Майчин дом всеки понеделник от 12:30-15:00ч.

ДЕЙНОСТИ:
 
ехографии, прегледи и консултации

Допълнителни контакти

гр. Варна, бул. Сливница 166 А [виж карта]
Варна, ул. Мир 1 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.