Доц. д-р Кирил Яблански, дм - Ревматолог Плевен

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Кирил Яблански е началник Клиника по ревматология в "МБАЛ Св.Паналеймон-Плевен".
Завършва медицина в Плевен, специализира в Клиника по ревматология - ВМИ- София. През 1991 г. придобива специалност вътрешни болести, а през 1994 г. по ревматология. През 2006 г. защитава докторска дисертация по ревматология, а от 2010 г. е хабилитиран доцент.
Членство в Съюза на учените в България, Научно дружество по ревматология, Научно дружество по кардиология. 112 научни труда. Участие в 26 международни многоцентрови клинични проучвания.
Дни за консултация:
Понеделник - Петък - 08:00 - 13:00

Допълнителни контакти


Плевен, ул. Трите бора 24 - ДКЦ Св. Панталеймон [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.