Проф. д-р Иво Петров, д.м. - Кардиолог гр. София

20130
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Иво Петров, д.м. е специалист по кардиология.
Национален консултант е по инвазивна кардиология. Началник клиника "Инвазивна кардиология и Ангиология" в Сити Клиник.

Образование и професионално развитие:

През 1992 година  завършва медицина в Медицински университет София.
През 1999 година придобива специалност "Вътрешни болести", през 2003 година и специалност "Кардиология". Има и тясна специализация по "Инвазивна кардиология".
Проф. Петров завършва и "Здравен мениджмънт" в Медицински университет София.
Преминава обучение по стрес ЕхоКГ във Висбаден, Германия; по Инвазивна кардиология и радиология в Института по Кардиология и Сърдечно-съдова хирургия към Фондация Фавалоро, Буенос Айрес, Аржентина.
През периода 1999 - 2000 год. е стипендиант по Инвазивна кардиология и радиология в същата болница.
Между 1992 и 2006 год., Проф. Петров работи в УНСБАЛ "Св. Екатерина", където преминава през позициите доброволен сътрудник, асистент, старши и главен асистент в клиниката по Кардиология. В този период, в рамките на 2 години, е стипендиант в Института по Кардиология и Сърдечно-съдова хирургия към Фондация Фавалоро, Буенос Айрес, Аржентина.
През 2010 година придобива звание "доцент".
От октомври 2012 год., Проф. Иво Петров е председател на Дружеството на Кардиолозите в България и на Българското Дружество по Ендоваскуларна Терапия.

Членства:

- Европейско кардиологично дружество - с ранг FESC- Fellow of the European society of cardiology
- Испанска асоциация по Кардиология
- Латиноамериканска асоциация на интервенционалните кардиолози
- Българско дружество на Ангиолозите и съдовите хирурзи
Има множество публикации и участия в професионални семинари, конференции и конгреси у нас и в чужбина.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.