Доц. д-р Емилия Пантелеева - Специалист детски болести и детска гастроентерология София

4219
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Емилия Пантелеева завършва медицина във ВМИ-София през 1984 г. Специалност “Детски болести” придобива през 1992 г., а през 2005 г. - втора специалност  ”Детска гастроентерология”.

Д-р Пантелеева има 35 годишна лекарска практика.

Притежава съответната квалификация по: горна и долна ендоскопия при деца, абдоминална конвенционална и Доплер-ехография при деца, чернодробна биопсия.

Има дългогодишен опит в изследването на ендомизиумни антитела (ЕМА), диагностично значими за заболяването глутенова ентеропатия. През 2009 г. д-р Пантелеева защитава дисертация на тема “Диагностична стойност на имунологичните маркери за целиакия в детска възраст” и получава

научна степен “Доктор по медицина”.

Д-р Пантелеева е член на:

- Българско педиатрично дружество
- Българско дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография
- Асоциация за хронични възпалителни чревни заболявания
- Асоциация на чернодробно трансплантираните в България
- ESOT-ELITA (европейско общество за органна трансплантация европейска асоциация за чернодробна и чревна трансплантация)
- IPTA (международна педиатрична асоциация за трансплантация)

Свободно владее английски и руски език.

Д-р Емилия Пантелеева е педиатър (специалист по детски болести) и детски гастроентеролог.

Гастроентерологията е сред най-обширните области в медицината. Занимава със състоянието и функционирането на цялата храносмилателна система - хранопровод, стомах, тънко и дебело черво, черен дроб, панкреас и далак. Гастроентерологията обхваща както заболяванията на тези органи, така и обръща внимание на начина на хранене.

Специалистите - гастроентеролози дават препоръки за здравословно хранене за всяка една възраст, съобразно особеностите на отделния човек. Гастроентерологията се занимава и със специфичните изисквания на храненето при хроничните заболявания.

Д-р Пантелеева извършва прегледи и проследяване на деца до 18 годишна възраст. Притежава квалификация в областта на коремната  и Доплер ехография, разполага с необходимата апартура. Има договор и с НЗОК, според който за преглед е необходима бланка №3 с код 17 или 52. Работи с предварително записване по обявен график.

Планирането на преглед може да се осъществи и чрез електронната поща на Д-р Пантелеева.

Д-р Пантелеева работи по график - вторник и сряда с предварителна уговорка на тел : 0888258696

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.