Проф. д-р Елица Енчева, дм - Лекар лъчелечение гр. Варна

11108
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Елица Енчева-Мицова, дм е специалист по лъчелечение.
Практикува в Онкологичен и лъчетерпевтичен център в град Варна, който се намира на партерен етаж с вход от източното крило при УМБАЛ "Св. Марина" ЕАД – Варна.
Проф. Д-р Елица Енчева, дм се дипломира в МУ- София през 2003 г.
През 2004 г. работи в Отделение по лъчелечение, СБАЛО, София и от декември 2004 до 2013 г. работи и специализира в Клиника по лъчелечение, УМБАЛ „Царица Йоанна-ИСУЛ", София. Придобита специалност по лъчелечение 2009 г. Хоноруван асистент 2010-2011 г. МУ-София. През 2011 г. придобива ОНС "доктор" с дисертация на тема "Лъчеви реакции при лъчелечение на карциноми на шийката на матката и ендометриума-цитогенетични и молекулярно-генетични методи за предсказване на индивидуалната лъчечувствителност" и научен ръководител Проф. Т. Хаджиева в МУ-София.
От февруари 2013 г. ръководи новосъздаденото Отделение по лъчелечение към МБАЛ "Света Марина", Варна, което по-късно се трансформира в Клиника по лъчелечение. Главен асистент 2013-2014г., МУ-Варна. През декември 2014г. придобива научното звание Доцент към Медицински университет-Варна-Катедра по образна диагностика и лъчелечение. От 2014г. е магистър по "Обществено здраве и здравен мениджмънт". Провела е две дългосрочни специализации, съответно в Германия (със стипендия Deutscher Akademischer Austauschdienst 2006г.) и в Дания (със стипендия на Датското министерство на науката, технологиите и иновациите, 2007г.) и множество краткосрочни специализации и курсове в Белгия, Великобритания, Италия, Ирландия, Израел, Германия, Сърбия, Швейцария и др.
Проф. Енчева е местен организатор на първия в България курс за продължително обучение по лъчелечение към Европейско дружество по лъчелечение (ESTRO).
Член е на Гилдия на българските лъчетерапевти, на БАР, на Европейско дружество по лъчелечение (ESTRO)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.