доц.д-р д.м. Миглена Георгиева - Детски гастроентеролог гр. Варна

36226
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р д.м Миглена Георгиева извършва консултации, детски болести, гастроентерология, хепатология, хранене, ехография на коремни органи. Ръководител е на Втора детска клиника към МБАЛ Света Марина в град Варна.


Доц. д-р Георгиева е специалист по педиатрия и детска гастроентерология. В момента  специализира диететика и хранене. Родена е през 1961 г. в гр. Варна. Завършва медицина през 1986 г. в Ленинград с отличие. През 1996 г. защитава дисертация в областта на детската гастроентерология. Има над 150 участия и публикация в научни конгреси у нас и в чужбина. Работи в областта на заболявания на горния храносмилателен тракт, хеликобактер пилори инфекция, чернодробна патология, хранителна алергия, приложение на пробиотиците и др. Участва в научни проучвания в областта на детската гастроентерология и хранене. Член на Българска педиатрична асоциация, Българско дружество по гастроентерология, ESPGAH, ESPEN, ICMART, БЛС. Има сертификати за извършване на абдоминална ехография , фиброгастроскопия и колоноскопия, чернодробна биопсия, рН метрия, клинично хранене.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.