Доц. д-р Дроздстой Стоянов Психиатър гр. София

3805
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дроздстой Стоянов Стоянов е роден на 20 юли 1980 г. Едва 15-годишен завършва едновременно руския дипломатически лицей в София, средно общообразователно училище и Английска гимназия. На 21 години се дипломира с отличие в Медицинския университет в София. От 2003 година е хоноруван преподавател в Международния славянски университет и Държавната музикална академия. Специализира психология и психиатрия във Военномедицинска Академия – София и Държавна Психиатрична Болница “Св. Иван Рилски”.
През 2005 година защитава дисертационен труд за придобиване на образователната и научна степен “доктор по медицина” и през 2008 година е избран за доцент при Факултета за обществено здраве – Пловдив. Заместник Декан е по международно сътрудничество и Европейска интеграция на Факултета от 2009 до 2011 година. През 2009 година специализира философия на науката в Университета в Питсбърг, САЩ. През 2010 година се дипломира с Postgraduate Certificate по философия и психично здраве от University of Central Lancashire, UK. През 2013 година специализира функционално изобразяване на мозъка в Университетската клиника по психиатрия в Базел, Швейцария. От 2011 година е доцент в Катедра по психиатрия и медицинска психология при Медицински факултет и специален съветник по стратегическо партньорство. През 2013 г. е избран за Професор по психиатрия, медицинска психология и личност-центрирана медицина.
Автор и съавтор е на над 150 научни публикации. Едновременно с преподавателската дейност продължава да работи като клиничен психиатър и терапевт.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.