Проф. д-р Диана Попова - УНГ гр. София

33786
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Диана Попова е специалист по уши, нос и гърло.
Практикува в Отделението по обща оториноларингология, аудиология и отоневрология към УМБАЛ "Царица Йоана - ИСУЛ"- град София.

ДЕЙНОСТИ:
Извършва всички функционални изследвания и лечения на слуха за деца и възрастни:

  • аудиометрия (прагова, надпрагова, говорна);
  • детска игрова аудиометрия;
  • тимпанометрия, импедансметрия – обективна диагностика на средно ухо, проходимост на Евстахиевата тръба, диагностика на n. Facialis;
  • слухови евокирани потенциали – стволови, средни и корови, с възможности от момента на раждането на детето (единствено в страната);
  • отоакустични емисии (единствено в страната);
  • електростимулация на слуховия нерв (единствено в страната);
  • слухопротезиране на деца и възрастни (основно за децата от най-ранна детска възраст);
  • диагностика за кохлеарната имплантация (единствено в страната);
  • програмиране и настройване на кохлеарни имланти - многостепенно в създадения единствен за страната ”Център по кохлеарна имплантация”;
  • изследване и лечение на шума в ушите.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.