Проф. Д-р Васил Каракостов – Специалист неврохирург

44799
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Роден на 04 10 1958г. в гр. Смолян. Средно образование завършва. в Политехническа Гимназия с преподаване на английски и немски език “Васил Левски“.

Завършва медицина  в МУ гр. Пловдив

След придобиване на специалност, през 1986г. е назначен е за асистент в Клиниката по неврохирургия на МУ гр. София.

Специализира;

-  “Евокирани мозъчни потенциали” под ръководството на проф. Vinko Dolenc.

-  „Стереотаксична и функционална неврохирургия“ в Швейцария

През 2004г., защитава дисертация на тема; “Стереотаксични интервенции при мозъчни процеси”.

През 2006 е избран за „Доцент по гръбначна неврохирургия” в МУ София.

Завършва специализация по гръбначна и гръбначномозъчна минималноинвазивна и микро-неврохирургия “Spinal Microsurgery 1-10” при Prof. Michael Mayer - Мюнхен.

Има многократни специализации в Цюрих, Берн, Залцбург, Брюксел, Лайден, Филаделфия и Чикаго.

Избран е за лектор и демонстратор към Европейския клон на Световната гръбначна асоциация „АОSPINE”

  „АОSPIN-Europ” му присъжда през 2010г. и 2013г. - „Платинен статус” – за гръбначна хирургия.

 

Професионални интереси;

Минимално инвазивна неврохирургия

Гръбначна и гръбнчномозъчна микроневрохирургия

Стереотаксична неврохирургия

Ендоскопска неврохиругия

 

 

В момента ;

Проф. Каракостов е Началник Клиника по Неврохирургия на Университетска болница „Свети Иван Рилски“ - София и Ръководител Катедра неврохирургия в Медицински Университет– София. Национален консултант по неврохирургия. Председател на борда по неврохирургия при БЛС. Член на редакционната колегия на списание ''Българска неврохирургия''.

 

 

Приемно време;

9.15 – 11.00, от понеделник до четвъртък включително

Телефони за записване; 029523725 / 0888221145

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.