Доц. д-р Боян Баев - Кардиохирург гр. София

4943
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Боян Баев е специалист по кардиохирургия.
Практикува в Клиниката по сърдечна хирургия в СБАЛССЗ „Св. Екатерина” в град София.
Работи по договор с НЗОК.
Приемът на пациенти за планова хоспитализация се извършва след предварително назначени и изпълнени диагностични процедури: ЕКГ, ЕхоК-ТТЕ, при необходимост ТТЕ, РЕП (според клиничната картина) и 24-часов ЕКГ-запис, тип холтер.
В Клиниката са въведени най-новите в световната практика оперативни технологии от областта на сърдечната и гръдната хирургия.
ДЕЙНОСТИ
- Аортокоронарен байпас
- Пластика и протезиране при клапни увреждания
- Операции на сърце и големи съдове:
* байпаси на коронарни артерии
* каротис и периферни артерии
* дисекации на аортата
* операции на вродени малформации на сърцето
* трансплантация на сърце
- комбинирани операции:
* сърце-бъбрек
* сърце-стомах
* сърце-секцио цезареа
- операции на бял дроб:
* резекции и пулмоектомии (с или без екстра корпорално кръвообръщение) по повод резектатабилни, прорастващи към средостемието тумори.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.