Доц. д-р Антоанета Тончева, д.м. – Ревматолог София

5867
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Антоанета Тончева, д.м. – Началник Клиника по вътрешни болести.
Завършва медицина в Медицинска академия – София.
Работи първо в ОРБ – Пирдоп, а след това във ІІ-ра Многопрофилна болница за активно лечение -София . По-късно печели конкурс в Националната транспортна болница „Цар Борис ІІІ”.
Става доцент през 1996 г., а от февруари 2009 г. е назначена за началник Клиника по вътрешни болести в НМТБ „Цар Борис ІІІ”.
Има две специалности вътрешни болести и ревматология, завършила е и курс по здравен мениджмънт. Дисертацията ѝ е по проблемите на остеоартрозата и на псориатичния артрит.
Има публикации в над 70 в български и чуждестранни списания, автор е на една монография.
Член e на ръководството на Българското дружество по ревматология, на Дружеството по остеопороза и остеоартроза, на редакционната колегия на сп.” Ревматология” и на сп. „Медицински преглед”.
Има квалификация за локално лечение на ревматични заболявания и ехография на стави. Сертифицирана за работа по добра клинична практика.
Владее немски, английски и руски език.
ДЕЙНОСТ
Отеоартроза
Ревматоиден артрит
Псориатичен артрит
Подагра
Остеопороза,
Болест на Бетерев
УСЛУГИ

  • Комплексно обслужване на пациенти
  • 3-4D ехограф за фетална морфология
  • колпоскоп
  • дитермокоагулатор
  • ендокавитарна сонда на ехографа за гинекологични пациенти.
Работно време от понеделник до петък от 8-14 часа
КОНТАКТИ
Доц. д-р Антоанета Тончева, д.м. – ревматолог – София
Адрес: гр. София, бул. Мария Луиза 104, НМТБ Цар Борис III ет.5 каб.5
Тел.: 02 932 29 52
Моб. тел.: 0887 833 171

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.