Доц. Д-р Александър Пешев – Ортопед гр. София

13564
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доцент Д-р Александър Пешев е специалист по ортопедия и травматология. Практикува в гр. София, МБАЛ Сердика. Лекарят извършва ехографски изследвания на мускулно-скелетния апарат, ендопротезиране, остеонекроза и други.

ДЕЙНОСТ:
Преглед на пациенти с ортопедични проблеми и травми на таза, спортни травми, проблеми на долни и горни крайници.
Миниинвазивна хирургия на опорно – двигателния апарат
Ендопротезиране на колянна и тазобедрена става
Мускулна и сухожилна пластика
Корекции на вродени аномалии на опорно-двигателния апарат

Работно време:Понеделник - 13:00 - 17:30

Прием: Платен прием и по здравна касаСряда - 13:00 - 17:30

Прием: Платен прием и по здравна касаЧетвъртък - 13:00 - 17:30

Прием: Платен прием и по здравна каса
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.