Доц. д-р Петрунка Петрова Д.М.

6277
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Петрунка Петрова Д.М. е специалист „Клинична имунология”, „Трансфузиология”, „Здравен мениджмънт”. Ръководител Медико-Диагностична Лаборатория по Имунология към УМБАЛ „д-р Георги Странски” ЕАД.

В лабораторията се извършват изследвания в следните имунологични направления:

Определяне на параметри на хуморалния и клетъчен имунитет;
Определяне на широк набор от серумни автоантитела, автореактивни клетъчни популации, както и антигени от системата HLA;
Флоуцитометрична имунофенотипизация на левкози и лимфоми;
Изследване на фагоцитоза и оксидативен взрив на неутрофили и моноцити;
Определяне на туморни маркери и ДНК - анализ на тумори;
Изследване на хормони;
Определяне на цитокини;
Флоуцитометричен анализ на тромбоцити;
Участие в Националната програма HIV/СПИН към МЗ;
Преподавателска дейност към Медицински Университет – Плевен;
Участие в научно-изследователски проекти;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.