доц. д-р Георги Николов, дм - алерголог

9517
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В кабинета по Алергия рутинно се извършва in vivo и in vitro диагностика и специфично лечение на алергичните състояния. Лабораторията разполага с най-разширения набор от алергени за диагностика в страната, включително индивидуално изготвени алергени и хаптени, и по този начин предлага най-добрите възможности за in vivo – чрез кожно алергични проби - диагностициране на алергичните заболявания. Лабораторията извършва най-съвременни in vitro методи: за флоуцитометрично определяне на базофилната дегранулация (Basotest) и за определяне нивото на алерген-специфични IgE антитела в серума (система ImmunoCAP и Euroline), които позволяват прецизиране и детайлизиране на диагностиката на алергията.

Платени услуги, извършвани от кабинета по Алергия

  1. Преглед и консултация на пациент от хабилитирано лице - лекар
  2. Кожно-алергични проби (интракутанен тест, тест чрез убождане, епикутанен тест). 
  3. Подкожна или мускулна инжекция с имуноглобулини и серуми. 
  4. Вземане на венозна или капилярна кръв за алергологично изследване. 
  5. Количествено определяне на алерген-специфично IgE срещу определен алерген чрез апарат ImmunoCAP. 
  6. Определяне на атопичен алергичен профил чрез изследване на IgE антитела срещу набор от алергени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.