Доц. д-р Богомил Илиев – Неврохирург гр. Варна

6447
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Богомил Илиев е опитен специалист неврохирург във Варна със значителен опит и активност в научната област, доказана с над 90 научни публикации и участия с доклади на международни конференции и конгреси по неврохирургия.

Образование

Образованието му включва завършване на Медицински университет Варна през 2010 г. и специализация в Неврохирургия през 2018 г. През 2012 г. завършва магистратура по Здравен мениджмънт, а през 2015 г. успешно защитава дисертационен труд, придобивайки научно-образователната степен "доктор".

Квалификации

Д-р Илиев е член на Българско дружество по неврохирургия и международната организация по спинална хирургия AOSPINE. Освен това, той е бил делегат с право на глас в общото събрание на Български лекарски съюз Варна и е съдействал в общото събрание на Медицински университет Варна.

Биография

Професионалната му кариера включва работа в СБАЛДБ "Д-р Лисичкова" Варна след завършването му, а след това в клиниката по неврохирургия към УМБАЛ "Св. Марина" Варна от 2011 г. През годините той е нараствал в степените от асистент до главен-асистент, а през 2023 г. става доцент в катедра "Неврохирургия и УНГ болести" към Медицински университет Варна. От 2019 г. работи също и в ДКЦ "Св. Марина" Варна.

Кабинети

ДКЦ Света Марина
бул. Христо Смирненски 1
 
УМБАЛ Св. Марина, Клиника по неврохирургия
бул. Христо Смирненски 1, ет. 9

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.