доц. Дорина Асенова - Акушер - гинеколог

15841
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Асенова е завършила медицина през 1985 г. в Медицинска академия-София. Понастоящем е началник на клиниката по акушерство и гинекология на УБ „Лозенец“.
Основният предмет на дейност на клиниката е осъществяване на специализирана диагностична и лечебна акушер-гинекологична помощ на пациентите – бременни, които се нуждаят от болнично лечение и активно наблюдение, раждащи, както и на жените с гинекологична патология. Тук се оказва спешна медицинска помощ.. Присъдена степен кандидат на медицинските науки в Институт по акушерство и гинекология „Д.О. Отто” към Руската академия на науките – г. Санкт Петербург на тема: „Психо-социални фактори в патогенезата на късните токсикози”, под ръководството на проф. Репина и проф. Васерман.

Доц. д-р Дорина Асенова притежава над 25 години опит. Има редица завършени курсове в България, Германия и Русия – ехографскадиагностика, колноскопия, лапароскопия, пренатална диагностика.

Преподавател е в Софийския Университет на студенти медици, медицински сестри и рехабилитатори.

София, ул. Козяк 1 - УМБАЛ Лозенец

Платен прием

София, ул. Хенрик Ибсен 15 МЦ АФРОДИТА

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.