Проф. Диана Трендафилова - Кардиолог гр. София

33294
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Диана Трендафилова е специалист по кардиология. Началник е на клиника по кардиология в болница „Св. Екатерина“ гр София. Проф. Трендафилова е утвърден специалист в областта на инвазивната кардиология със специализации в Италия,Белгия,Франция,Германия.Проф. д-р Трендафилова е водещ специалист в транскатетърното клапно протезиране ( TAVI) , с богат опит в коронарното, каротидно и периферно стентиране,имплантация на ендопротези на аортата, ротаблация, имплантиране на стволови клетки, септална аблация.
Член на УС на дружеството на кардиолозите в България,бивш председател на Българското дружество по инвазивна калдиология ,член на Европейското кардиологично дружество с ранг FESC – fellow of the European society of cardiology,член на експертния съвет по кардиология към МЗ, консултант по кардиология към НЗОК.
Има множество публикации и участия в професионални семинари,конференции и конгреси у нас и в чужбина.

Кардиа Консулт - кардиологичен кабинет
тел:0877841781
извършва прегледи и консултации; работи и със Здравна каса


Допълнителна информация
гр. София
бул. Пенчо Славейков № 52А
тел: 02 9159 704, 02 9159 560

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.