Проф. Диана Трендафилова - Кардиолог гр. София

11202
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Диана Трендафилова е специалист по кардиология. Началник е на кардиологично отделение в болница "Св. Екатерина" гр. София.
Проф. Трендафилова е утвърден специалист в областта на инвазивната кардиология със специализации в Италия, Белгия, Франция, Германия.
Проф.д-р Диана Трендафилова е водещ специалист в транскатетърното клапно протезиране (TAVI), с богат опит в коронарното,каротидно и периферно стентиране,имплантация на ендопротези на аортата,ротаблация,имплантиране на стволови клетки,септална аблация.
Член на УС на дружеството на кардиолозите в България и бивш председател и настоящ заместник председател на Българското дружеството по инвазивна кардиология.
Кардиа Консулт - кардиологичен кабинет
ул. Никола Славков 41
тел.: 0877 519 480
След 16 ч  извършва прегледи и консултации.

Допълнителни контакти


гр. София, ул. Никола Славков 41 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.