Проф. д-р Венцислав Цветков - УНГ гр. София

40852
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р  Венцислав Тодоров Цветков е специалист по уши, нос и гърло.
През 1998 година оглавява УНГ клиника. Завършва медицина в София 1987 г и през 1992 год.призната с специалност по УНГ болести. Придобива образователна и научна степен "доктор" през 2002 година и титлата "доцент" през 2003 година.
Проф. д-р Цветков има множество научни публикации и монографии, свързани с проблематиката на стапедопластиката, тимпанопластиката, функционалната ендоскопска синус-хирургия, радиочестотната термокоагулация, ринопластика, функционалните и естетични операции при пациенти с вродени и придобити малформации.

Наред с въвеждането на нови хурургични методи в оториноларингологията и пластичната хирургия, с голям успех за първи път прилага и кохлеоимплантацията при пациенти с вродена и придобита глухота.
Специализирал е в много европейски страни като Австрия, Германия, Чехия, Франция и други.
Ежегодно провежда курсове по ринопластика със специалисти по оториноларингология, които курсове обхващат лекционен материал и практически упражнения.

В Клиниката по уши, нос, гърло (УНГ) болести към Военномедицинска академия (1989 г.) се извършва значителна по обем диагностична, лечебна, експертизна, лечебно-преподавателска и научно-изследователска дейност.
Клиниката по уши, нос, гърло (УНГ) болести към Военномедицинска академия, София развова щирок спектър от дейности в областта на оториноларингологията:

  • диагностика
  • терапия
  • хирургия
  • кохлеарна имплантация

Работно време
Военномедицинска академия : от понеделник до петък от 8:00 до 14:00
Консултации в МБАЛ „Болница ЕВРОПА” - всяка сряда от 14:00 до 18:30

Допълнителни контакти


гр. София, бул. Пенчо Славейков 2 - болница "Европа" [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.