Доц. Васил Велчев - Кардиолог и вътрешни болести гр. София

31320
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. Васил Велчев е специалист по кардиология и вътрешни болести.
Има сертификации по инвазивна кардиология, кардиостимулация и инвазивна ангиология.
Допълнително курсове по екстаракция на електроди и TIPS при пациенти с портална хипертония.

  • Интервензионален кардиолог с богат опит в короналните и периферни интервенции, каротидно и бъбречно стентиране
  •  MD, завеждащ сектор "Електрокардиостимулация"  в болница "Св.Анна"-София
  •  Въвел е матода за алкохолна аблация на септума при хипертрофична кардиомиопатия в България

Образование
- Вътрешни болести
- Кардиология

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.