Доцент Д-р Силвия Кръстева - Дентална медицина гр. Пловдив

3755
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специализирани Дентални Кабинети “Д-р Кръстеви”
Доц. д-р С. Кръстева, д.м. ,
Ръководител на катедра "Ортодотия", ФДМ-Пловдив, МУ-Пловдив.
Завършила ФДМ-Пловдив през 1986г. От 1995г. е асистент при катедра "Ортодотия" при СФ-Пловдив.
Придобива специалност по Ортодонтия през 2000г.
2011г. защитава научно - образователна степен "Доктор" на тема "Трансверзални отклонения в оклузията и лицевата асиметрия".
2005г. придобива специалност "Обща дентална медицина".
Член е на Българското Ортодонтско Общество и Европейската Ортодонтска Асоциация.
За пациентите
Първата консултация ориентировъчен клиничен преглед. и се изпраща пациента за параклинични изследвания.
На второто посещение се взимат отпечатъци. Поставя се окончателна диагноза. Прави се план на лечение.
На третата визита се води разговор с пациента (или родителите му) относно диагнозата, плана на лечение, апаратурата и прогнозата за изхода от лечение.
Пациентът задава въпроси относно лечението. Обсъжда се финансовия план.
При стартиране на лечението пациентът запазва час.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.