Дом за стари хора «Феде ин Мария» - гр. Пловдив

9165
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Феде ин Мария" са домове за стари хора, които се намират в тихи райони на град Пловдив, сградите разполагат с леглова база, санитарни възли и общи помещения за отдих и развлечение.
Домовете за стари хора Феде ин Мария предлагат 24 часово медико-социално обслужване!
Храненето се извършва 5 пъти на ден.Дом за стари хора «Феде ин Мария» – www.fedeinmaria.com
Дом 1
Адрес: гр. Пловдив, район Източен, ул.Проглед 2
Тел.: 032 260688
Моб. тел.: 0877855300; 0895 788 354

Дом 2
Адрес: село Ягодово, ул. Лангица 3
Тел.: 032 260 776
Моб. тел.: 0877855300; 0895 788 354Текст и изображения: www.fedeinmaria.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.