Дом за стари хора Свети Димитър

9861
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ние имаме 15 години опит в организация на домове за възрастни хора и специализирани грижи за хора с деменция.

Настаняване

Домът разполага с 12 двойни и 3 тройни стаи с веранда, голяма градина, кабелна телевизия, интернет и климатик.

Медицинско присъствие

Постоянно медицинско присъствие в лицето на собственичката - медицинска сестра по професия. Невролог, психиатър и общопрактикуващ лекар извършват прегледи периодично и при необходимост.

Грижа

Професионални асистенти осигуряват всекидневни индивидуални грижи.

Хранене

Хранене 5 пъти на ден на място с храна, произведена в собствения кухненски блок на дома.

Спокойствие

Районът е тих, а въздухът е чист, за да гарантираме спокойствието и комфорта на нашите гости.

Свободно време

Честваме традиционните, както и личните празници на нашите гости, и организираме занимания според хобитата им.


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.