Доктор Янко Янков - Логопед - гр. Пловдив

6579
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Противно на широкоразпространото мнение, Вие можете да се научите да изговаряте правилно трудните за Вас звукове и след детска възраст.
Успешно съм помогнал на много хора, заповядайте и Вие!
Може да питате всичко, на което професионално мога да ви отговоря. Ще се радвам да ме посетите, дори да нямате желание да ползвате след това платена услуга.
Тъй като се случва понякога да не съм в кабинета, моля, обадете се предварително!
С КАКВО МОГА ДА ПОМОГНА?

  • Ако вашето дете (или дори вие) не изговаря правилно звукове - Р, С, З,Ц, Ш, Ж, Ч и др.
  • Ако Вашето дете (или Вие) заеква
  • Ако вашето дете изостава в езиковото си развитие (ако не сигурни, доведете го, консултацията е безплатна!
  • Ако вашето дете има обучителни трудности, дислексия
  • Ако имате дете с увреждания, за което е необходима и логопедична помощ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.