Диагонал ООД - Медицинско оборудване гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Българска компания за медицинско оборудване
Ние предоставяме на нашите клиенти иновативните решения в образната диагностика!
Диагонал ООД е Българска компания тясно специализирана в доставка и сервизно обслужване на медицинско оборудване за образна диагностика, услуги и IT решения за хуманната, денталната и ветеринарната медицина.
Продуктовата ни гама включва:

  • рентгенови апарати - стационарни и мобилни, конвенционални и цифрови
  • компютърни томографи
  • магнитно резонансни томографи
  • ултразвукови апарати
  • дентални образни системи
  • ветеринарни образни системи
  • оборудване за операционни зали
  • медицински монитори, компютри и работни станции
  • Ангиографски и кардио системи
  • интегрирани информационни болнични решения (RIS/HIS, PACS)

Ние предоставяме на нашите клиенти точно онова, което e желано или необходимо. Опитът ни показва, че високото качество и надеждност на диагностичните медицински системи са от първостепенна важност.

Нашите партньори

Производители на медицинска техника, с които имаме бизнес отношения :

- Canon - Лидерът в системите за директна радиография (DR) и скопия
- Hitachi - Компютърни томографи (КТ) и магнитно резонансни томографи (МРТ). Лидер в отворените магнитно-резонансни томографи.
- Ziehm Imaging - Глобалният лидер в мобилните флуороскопични технологии с "С" рамо.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.