Диагностично - Консултативен Център Свети Иван Рилски

6614
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ДКЦ Св. Иван Рилски

- Акушерство и гинекология и репродуктивна медицина
- Вътрешни болести
- Гастроентерология
- Детски болести
- Ендокринология и болести на обмяната
- Кардиология
- Клинична лаборатория
- Кожни и венерически болести
- Микробиология
- Неврохирургия
- Нервни болести
- Образна диагностика
- Ортопедия и травматология
- Очни болести
- Психиатрия
- Ревматология
- Урология
- Ушно-носно-гърлени болести
- Физикална и рехабилитационна медицина
- Хирургия

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.