Диагностичен Център Спектър

10982
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В диагностичен център Спектър практикува екип от специалисти по образна диагностика, специализирали и работили във водещи Университетски болници. Целта им е да предоставят на пациентите си качествена услуга, съобразена с всички правила и стандарти на добрата медицинска практика. Залагат на индивидуален подход към проблемите и състоянието на всеки пациент и смятат, че това е изключително важно и задължително в тяхната работа.
В диагностични центрове Спектър се предлага пълен спектър от образни и други изследвания:
- Магнитно-резонансна томография
- Компютърна томография
- Мамография
- Клинична лаборатория
- Физиотерапия
- Логопед

  • Центърът работи с НЗОК и доброволните здравноосигурителни фондове и няма ограничение за прием на пациенти от цялата страна и чужбина.
  • Преглед се прави до 2 дни след записване на пациента.

Диагностичен център Спектър 1 / ДКЦ30 - ж.к. Обеля 2


Той е единственият по рода си на територията на едни от най-големите жилищни комплекси в София - Люлин, Надежда, Обеля и прилежащите квартали, където живеят над половин милион софиянци.
Центърът се намира на територията на ДКЦ30 – ж.к. Обеля 2 и е оборудван с едни от най-модерните апарати за образна диагностика в страната - магнитен резонанс с отворен дизайн - SIEMENS MAGNETOM OPEN, мултидетекторен компютърен томограф GE Light Speed Ultra, мамограф Mammomat C3, ехограф Fukuda с възможности за ехография на коремни органи и ехография на млечни жлези, щитовидна жлеза и на мускуло-скелетна система.

Диагностичен център Спектър 2 / парк-хотел Москва


Центърът е оборудван с отворен магнитен резонанс Hitachi Aperto Lucent - най-мощният и най-новият отворен постоянен магнитен резонанс в света. Апаратът е произведен от технологичният лидер в тази област - фирма Хитачи и е на пазара от началото на 2012 година. Разположен е в единствения в България Фарадеев кафез със система за активна компенсация, която гарантира детекция и неутрализиране на външни смущения и постоянно добро качество на образите.

Допълнителни контакти


гр. София, улица „Незабравка“ 25 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.