Детска дентална клиника “Усмивка” - гр. Пловдив

7515
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТУспешното дентално лечение на всяко едно дете е професионално удовлетворение и чисто човешка радост за всеки член на нашия екип.

Ние вярваме, че детското дентално лечение може и трябва да се провежда без притеснение и болка и по възможно най-приятния начин.
Искаме нашите пациенти да придобият и съхранят позитивно отношение към денталното лечение и да прекарат своя живот, радвайки се на добро орално здраве.
Нашата философия се гради върху убеждението ни, че „зад всеки зъб стои човек“. А когато този човек е дете, нещата придобиват високи професионални и човешки измерения, които ние неизменно следваме.
В 21-ви век, няма никакво съмнение, че по-голямата част от оралните заболявания при децата са предотвратими чрез профилактика.
Ние имаме знанията, познаваме методите и средствата и искаме да споделим това със заинтересованите родители.
НАШИТЕ ЦЕЛИ
1. КАЧЕСТВО. Във всеки етап от лечебния процес – от диагностиката, през лечебния план до приключване на лечението. Комплексен и индивидуален подход към всяко едно дете, съгласно най-високите стандарти на детската дентална медицина.
2. КОМФОРТ. Нашата клиника е проектирана и обзаведена по начин, който осигурява комфорт както за децата и техните родители, така и за персонала. Физическият и емоционалният комфорт на всички участници в лечебния процес са от голяма важност за нас.
3. МОТИВАЦИЯ. Детската възраст е период, през който може да се заложи началото на позитивни тенденции в развитието на оралното здраве. Положените усилия в детството се отплащат щедро през целия живот на човека. И обратно – преживявания с негативен знак повлияват цялото по-нататъшно поведение и водят често до отбягване на денталните грижи.
4. УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. Ние даваме най-доброто от себе си, за да могат децата и родителите да се чувстват добре в нашата клиника. Особено важно е за нас, родителите да ни се доверят и да знаят, че с тяхото дете всеки член на екипа ще се отнася мило и приятелски и едновременно с това ще получи и най-компетентното лечение.
За нас, доверието е основата на успешното лечение.

 


ЕКИП


Нашият медицински персонал- лекари и сестри, е високо квалифициран, добре обучен и силно мотивиран.
Топлото и приятелско отношение към децата, разговорите с родителите, основани на взаимно доверие са основата на нашия успех.
Едновременно с това, ние сме в крак с най-високите световни стандарти на детската дентална медицина и профилактика и сме готови да ги приложим на нашите пациенти


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.