Десислава Димитрова Тодорова - Психолог гр. Варна

3076
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Десислава Димитрова Тодорова е специалист по психология.
Работи като психолог-консултант в частен кабинет в Медицински Център " Мета Медика", гр.Варна
Област на професионална компетентност: Психологично консултиране, Психодиагностика,
Невротични, поведенчески и личностови разстройства, кризи, зависимости и разстройства в социалната адаптация при деца, индивиди, семейства и групи
Специалност: Психологично консултиране
Психотерапевтично обучение: Психолог-консултант към Българската Асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия
десислава тодорова
Стаж по специалността: 3 години
Член на Дружеството на Психолозите в България Nо: BG-RP 1021
Член на Българската Асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия Nо: К-75

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.