Д-р Десислава Иванова - психолог гр. Благоевград

6061
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Десислава Асенова Иванова е доктор по психология, психолог и психотерапевт със специализирана подготовка в областта на зависимостите към алкохол, наркотици, хазарт и др.

Д-р Десислава Иванова прилага успешно Методът „Eye Movement Desensitization and Reprocessing” (EMDR), в превод на български „Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите". Това не е проста техника, характеризираща се основно с очните движения. EMDR интегрира елементи от психологическата теория и психотерапията и ги комбинира в стандартизиран комплект процедури и клинични протоколи. EMDR е ефективен за всякакъв вид психологическа травма и страхове, които преследват човек, преживял еднократно травмиращо събитие или наплашен от чести и силни паник атаки и развил различен вид фобии.

В работата си прилага когнитивно-поведенчески подход, мотивационно интервюиране, работи индивидуално и със семейства.

Преподавател по клинична и консултативна психология в ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград. Рецензент в редакционната колегия на сп. Psychological Thought, Местоположение: Trier, Германия.

Заместник - председател на Българската асоциация за профилактика на наркоманиите с председател доц. д-р Соня Тотева.

Кога трябва да се обърнем към психолог ?

Ако проблемите продължават е възможно състоянието Ви да е болестно. В такъв случай е необходимо да се обърнете към помощта на психолог.
Депресия не трябва да бъде пренебрегвана. Тя вреди не само на Вас, но и на Вашето семейство. Като резултат от нея може да изгубите увереността си и това още повече да Ви депресира. Вашия проблем може да доведе до емоционални проблеми, проблеми със съня и други.

Ако един проблем се пренебрегва доста дълго време и не се намери разрешение за него, той се превръща в симптом. Симптомът е физическо или психическо заболяване, което се характеризира с нарушение целостта на организма.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.