Дерматологична клиника Дерма Вита гр. София

34581
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Красотата е повече от въшен вид! Тя е вътрешно състояние, потребност и начин, по който възприемаме себе си. Нашата мисия е да подобрим качеството на живот на своите пациенти, да дадем повече от естетична грижа – да ви дадем самочувствие!

Д-р Катя Паскова казва, че „Естетичните корекции се подчиняват на правилните пропорции с математическа точност”. Философията ѝ на специалист е, че красотата не е шаблон, а естетичната дерматология дава уникалната възможност да бъдем най-добрата версия на себе си – уверени, красиви и свежи. Намесата на естетичния дерматолог е повече от външна корекция, тя е психологически процес за справяне с проблем по-голям от бръчките.


В този ред на мисли от 2001г. насам, клиника Derma Vita се стреми да даде на своите пациенти най-добрата грижа.

Нека ви разкажем нашата история


Derma Vita e създадена от д-р Катя Паскова, която е главен лекар, управител, специалист в естетичната дерматология и най-важното – приятел.


Вниманието към детайла, перфекционизмът и непрестанният стремеж към най-доброто извежда клиниката на челни позиции в България. В ретроспекция, за първи път д-р Паскова въвежда фотоподмладяването с QUANTUM, LUMENIS, преди повече от 16 години. Тази технологя все още e актуална и се обновява всяка година. Преди повече 4 години, медицинският HIFU апарат за наоперативен лифтинг става част от арсенала на Derma Vita. Това поставя клиниката сред 10те най-известни клиники в света през 2017 г. и Derma Vita става първата работеща с HIFU технология за страната ни. Инвестицията в най-иновативните машини от световните естетични форуми, носи повече от добър имидж, тя гарантира отличните и безопасни резултати на пациентите.


Д-р Паскова не спира свотето усъвършенстване и ежегодно посещава световните форуми и обучения по естетична дерматология. Член е на Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD), член е и на управителния съвет на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD). Д-р Паскова е официален обучаващ лекар на Allergan, за България. Има над 20 години в поставянето на филъри и ботулинов токсин.
Екипът, на който разчита в Derma Vita, е съставен от лекари-дерматолози, рехабилитатори и медицински сестри с много опит. Всички те споделят ценностите и мисията на Derma Vita – да се грижат за доброто здраве, самочувствие и уникалната красота на всеки пациент.

 

За д-р Паскова
 

Д-р Катя Паскова е сред първите дерматолози у нас, поставили началото на естетичната дерматология такава, каквато я познаваме днес. Завършва медицина в гр. Пловдив. Започва практика по специализацията си в Трета градска болница в София, където работи близо 8 години.

С опита, който д-р Паскова е натрупала през годините, в началото на новото хилядолетие създава свой бранд с името „Дерма Вита". От 2001г. д-р Паскова упорито развива клиника Дерма Вита, която днес е добре позната и реализирана изцяло в дерматологията – обща и естетична. През всички тези години дерматологичната клиника се обособява като професионално медицинско средище, където д-р Паскова помага на хиляди хора всяка година. Правило на клиниката е непрекъснато да се стреми към новаторство и прецизност. Всеки месец специалистите посещават различни обучения, които допълват набора от взискателни знания и опит. За да предлага най-модерните методи в дерматологията, Дерма Вита инвестира в най-добрата медицинска технология. Екипът на клиниката е професионално обучен за работа с всички нови медицински апарати.

Д-р Паскова счита, че професионалното отношение е базирано на непрекъснато обучение и себеусъвършенстване. Поради това свое убеждение притежава редица специализации от цял свят и всяка година прибавя по няколко нови към портфолиото си. Членува в Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD). Член е и в управителния съвет на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD).

Дейност

  • Естетични процедури – ботокс, хиалуронови филъри, микронидлинг, хайфу лифтинг и много други.
  • Клинична дерматология – лечение на акне, премахване на сртии, премахване на кожни образувания и др.
  • Процедури за тяло – криолиполиза, антицелулитни процедури, лазерна епилация и др.
  • Процедури за мъже – лечение на косопад, хиперхидроза, премахване на бръчки, премахване на двойна брадичка и др.

 

За повече информация посетете нашият уебсайт.

За всички актуални промоции на ДермаВита можете да научите тук

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.