Дерматологична клиника Дерма Вита гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

За клиниката

Клиника Дерма Вита е основана преди повече от  16 години от д-р Катя Паскова и от тогава непрестанно инвестира в най-иновативните технологии, които се предлагат на световния пазар. Екипът на клиниката се състой от висококвалифицирани лекари - дерматолози, специализирали в множество специфични сектори на дерматологията, които преминават ежегодни обучения. Предлагаме качествено обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на пациента и работим само с проверени, сертифицирани продукти.

Технологиите в Дерма Вита са сред най-добрите в света: При нас е най-добрият HIFU апарат за стягане и контуриране на лице и тяло  ULTRAFORMER IIIPlasmAge за неоперативна блефаропластика, най-иновативната криолиполиза за премахване на излишни мазнини - CLATUU, единствено в Дерма Вита ще намерите радиочестотната микроиглена терапия - VIVACE, лазерите - Tattoo Star Effect R; IPLExcel V /KTP u Nd:YAG;антицелулитни процедури с  Acoustic Waves и Unison; стягане на кожата с Exilis; Диоден лазер за безболезнена лазерна епилацияЛимфастим; Erbium лазер и фракциониран Erbium лазер; LED терапия при акнеLED леглоUV кабина за лечение на дерматологични проблеми.

Клиника Дерма Вита" се намира на 5 мин. от центъра на София. Локацията й е на достъпно, тихо и спокойно място. Сградата е с големина от 1000кв.м., разполага с всички удобства и съвременен урбанистичен архитектурен подход. Няма нужда да мислите за паркиране, т.к. на ваше разположение е личният ни паркинг. До клиниката се стига по бул.„Черни връх", в една от преките преди „Околовръстен път".

За д-р Паскова

За д-р Паскова
 

Д-р Катя Паскова е сред първите дерматолози у нас, поставили началото на естетичната дерматология такава, каквато я познаваме днес. Завършва медицина в гр. Пловдив. Започва практика по специализацията си в Трета градска болница в София, където работи близо 8 години.

С опита, който д-р Паскова е натрупала през годините, в началото на новото хилядолетие създава свой бранд с името „Дерма Вита". От 2001г. д-р Паскова упорито развива клиника Дерма Вита, която днес е добре позната и реализирана изцяло в дерматологията – обща и естетична. През всички тези години дерматологичната клиника се обособява като професионално медицинско средище, където д-р Паскова помага на хиляди хора всяка година. Правило на клиниката е непрекъснато да се стреми към новаторство и прецизност. Всеки месец специалистите посещават различни обучения, които допълват набора от взискателни знания и опит. За да предлага най-модерните методи в дерматологията, Дерма Вита инвестира в най-добрата медицинцка технология. Екипът на клиниката е професионално обучен за работа с всички нови медицински апарати.

Д-р Паскова счита, че професионалното отношение е базирано на непрекъснато обучение и себеусъвършенстване. Поради това свое убеждение притежава редица специализации от цял свят и всяка година прибавя по няколко нови към портфолиото си. Членува в Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD). Член е и в управителния съвет на Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD).

Дейности:

  • Инжекционни процедури за подмлядяване
  • 3D подмладяване с апаратни процедури
  • Контуриране на тялото
  • Лазерни процедури
  • Процедури за мъже
  • Козметични процедури
  • Клинична дерматология

За повече информация посетете нашият уебсайт.

За всички актуални промоции на ДермаВита можете да научите тук

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.