Дерматологичен център Стива Макс гр. София

3628
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дерматологичен център “Стива Макс” е създаден през 1995 и се оглавява от д-р Стефка Василева, завършила медицина и придобила специалността си по кожни и венерични болести в гр. Плевен.

Д-р Стефка Василева е работила към катедрата по “Кожни болести” на медицинския университет в гр. Плевен и онкодерматологичното отделение в Онкоболницата на същият университет.

С дългогодишен опит,професионална компетентност и непрекъснато обогатяване с многобройни курсове и специализации,сертифицирани в дерматологичната и естетичната медицина.

Услуги:

- Тредлифтинг(мезолифтинг с конци)
- Плазмолифтинг
- Лечение на целулит
- Филъри
- Ботокс
- Spider Veins Removal System
- Mезотерапия
- Химичен пилинг
- Премахване на татуировки и траен грим
- Лазерно лечение на кръвоносни съдове
- Скулптуриране на тялото, лечение на целулит и стягане на кожата с ултразвукова кавитация,радиочестота и вакуум масаж
- Фото подмладяване
- Трайно обезкосмяване
- Лечение на пигментни петна
- Радиочестотен лифтинг
- Заболяване на мастните жлези
- Отстраняване на доброкачествени образования на кожата
- Лечение на ксантелазми
- Папиломи (брадавици)
- Кислородна мезотерапия
- Безиглена мезотерапия

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.