Дентал Лабор 5 - Дентален Център гр. София

8603
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Денонощен център по дентална медицина ДЕНТАЛ ЛАБОР - 5 е един от първите частни стоматологични центрове у нас, основан преди 15 години.

Той осигурява денонощно специализирано стоматологично лечение.

В клиниката работят стоматолози от различни специалности:
- терапевти
- хирург
- ортопед
- детски стоматолог

ДЕНТАЛ ЛАБОР - 5 обезпечава своите пациенти с гаранция от една година в раздел терапия и до 3 години в ортопедията.

Центърът НЕ РАБОТИ със здравната каса.

Oсигурен е терминал за плащане с кредитни и дебитни карти.
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.