Дентал Лабор 5 - Дентален Център гр. София

19442
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ТС ДЕНТ
Екип : д-р Светла Янкова , д-р Тихомир Илиев , д-р Мартина Иванова
София , бул.Генерал Михаил Скобелев 39
Телефон за контакт - 0896792114 , 02/851 3132

Клиниката се намира на петте кюшета , в центъра на гр.София на изключително комуникативно място . Работим всеки ден , включително събота и неделя , както и на всички празници . Клиниката има договор с НЗОК

Дейности:
Ендодонтия - лечение на пулпити , периодонтити
Кариесология - лечение на кариес
Пародонтология - лечение на заболявания на венците
Почистване на въбен камък
Избелване - домашно и кабинетно
Хирургия
Протетика - изработване на корони и мостове от естетичен материал - металокерамика , цирконий , керамични конструкции , инлеи , пинлеи
Изработване на зъбни протези - от пластмаса и термопластичен материал
Детска стоматология

 
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.