Дентално студио Малинов гр. София

4298
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дентално Студио Малинов е създадено през 1993 година. Стремежът ни за усъвършенстване се е доказал прз годините. Зъботехниците които работят в зъботехническата лаборатория, постоянно усъвършенстват своите умения, като посещават курсове на водещи лектори и фирми, в областа на денталната медицина.
Зъботехническата лаборатория е оборудвана с техника на водещите световните лидери в производството на дентална апаратура, благодарение на това гарантираме високо качество на изработените в лабораторията дентални конструкции.
По-голяма част от апаратите са на немската фирма BEGO, както и на фирмите KAVO, HEAREUS KULZER. Мебелировката е на Немската фирма, специализираната в производството на мебели за зъботехнически лаборатории и дентални клиники FREUDING LABORS.
Пещите за керамика са на Немската фирма VITA, прескерамиката се изработва в пещ за пресоване на чиста керамика на фирмата IVOCLAR.
Дентално студио Малинов работи с водещите клиники в денталната медицина, както и с отделни зъболекарски кабинети в цяла България.
Зъботехническата лаборатория изработва всички възможни възстановителни дентални конструкции като: инлеи, онлеи, овърлеи, фасети, корони, мостови конструкции, фрез протези, моделноляти протези, акрилни протези, еластични протези тип Valplast, шини за избелване на зъби, шини против Бруксизъм, персонални предпазни спортни шини.
В лабораторията се изработват металокерамични конструкции, конструкции от пресс керамика, циркониеви конструкции.
Дентално студио Малинов е доказана с годините зъботехническа лаборатория, ние не прави компромис с качеството на изработените от нас продукти.

ПРОДУКТИ:  • КОРОНИ
  • МОСТОВЕ
  • ФАСЕТИ
  • ИНЛЕЙ, ОНЛЕЙ, ОВЪРЛЕЙ
  • ПРОТЕЗИ
  • ШИНИ
  • КОРЕНОВИ ЩИФТОВЕ
  • ИМПЛАНТОЛОГИЯ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.