Дентално студио 'Иван Иванов - СМТЛ' гр. София

6725
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Иван Иванов е зъботехник и управител на зъботехническа лаборатория "Иван Иванов - СМТЛ".
В студиото работят четирима клалифицирани зъботехника. Всички от екипа са специализира в България и Германия. Изработват различни по вид и сложност протезни конструкции.
Работи се с качествени и сертифицирани материали на фирмите IVOCLAR, HERAEUS KULZER,BEGO, YETI, BREDENT, DEGUDENT, SHOFU, RENFERT и много други.
Срокът за изпълнение на поръчките 5 работни дни. Лабораторията разполага с куриер.

Изработва се подвижно, неподвижно и комбинирано протезиране:
* металокерамика
* циркониев оксид
* прес керамика
* послоина керамика
* композитни консрукции
* плакови протези
* моделнолети протези
* различни видове шини
* имплантология според системата
* пинлеи
* инлеи
* фасети

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.