Дентални лаборатории Спектър гр. Пловдив

4941
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Зъботехнически лаборатории Спектър работят от 2001, чрез учредената тогава фирма Естетика и Здраве МДТЛ ООД - медико-техническа лаборатория. Предлага широк спектър от услуги в зъботехническото протезиране. Екипът от дентални специалисти се усъвършенства ежегодно в различни професионални курсове, свързани с естетичното представяне на конструкцията. Управители на лаборатории Spectar lab са Камен Курдов и Петър Курдов.
ekip-spektarlab-2
Дентални лаборатории Спектър изработват мостове, коронки, зъбни протези
- Естетични керамични конструкции върху основа цирконий
- Металокерамика
- Моделно ляти протези, комбинирани с Valplast
- Стандартни технологии, използвани от зъботехническите лаборатории
Фирма Естетика и Здраве - зъботехническо протезиранеФирма МТЛ Естетика и здраве работи коректно с дентални лекари / стоматолози, а и директно с пациенти. Предлага следните услуги:
- Посещение в стоматологични кабинети за направа на дигитални снимки
- Естетично и индивидуално снемане на цвят и завършване на конструкциите в лабораторията
- Консултация в лабораторията с пациенти и лекари по дентална медицина - зъболекари
2068
За връзка с МТЛ Спектър използвайте следните телефони:
- Камен Курдов - 0889 34 96 40
- Петър Курдов - 0887 72 60 57
Полезна образователна информация за пациента
- На зъба ясно се различават три добре обособени части
• коронка (на латински: calix dentis) - намира се над венеца
• шийка (на латински: collum dentis) - покрита от венеца
• корени (на латински: radix dentis) - могат да бъдат един или няколко; разполагат се в съответстващо легло, в челюстните кости
- Зъбът е изграден от
• емайл (на латински: enamelum)
• дентин (на латински: dentinum)
• пулпа (на латински: pulpa)
• зъбен цимент (на латински: cementum)

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, ул. Гоце Делчев 5 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.