Дентални клиники Медстом-М гр. София

5568
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медико-дентален център "МЕДСТОМ-М"е един от първите дентални центрове в България, основан през 2001 година.
През всичките тези години нашият висококвалифициран екип помага на стотици пациенти. Името "МЕДСТОМ-М" е гаранция за добро обслужване и висококачествени грижи в областта на денталното здраве.
Благодарение на множеството ни пациенти, техните препоръки и съвети, ние разширихме дейността си, откривайки дентален център "МЕДСТОМ-М".

При нас всеки пациент може да разчита на индивидуален подход, изключителна професионална и експертна грижа.
Специалистите в клиники "МЕДСТОМ-М" изготвят подробен финансово-лечебен план, след комплексно диагностициране.
В нашите клиники разполагаме с апаратура и обурудване, отговарящи на най-високите стандарти за качество. Ние работим с висококачествени материали на водещи световни производители, формираме затворен цикъл на диагностика и лечение, посредством собствена рентгенова лаборатория и партньорски отношения с едни от водещите зъботехнически лаборатории в София.
За нашите пациенти постоянно допълваме и обогатяваме гамата от предлаганите дентални услуги, защото ние знаем, че оралното здраве и общото здраве са неразривно свързани.
GHM_1400
Медико-дентален център "МЕДСТОМ-М" и дентална клиника "МЕДСТОМ-М" са оценени и одобрени за съответствие с изискванията на ISO 9001:2008 І ЕN ISO 9001:2008 І БДС ЕN ISO 9001:2008. Обхватът на стандарта ISO 9001:2008 е: „Цялостно дентално обслужване, включително: профилактично, консервативно и терапевтично лечение; естетично зъболечение; детско зъболечение; ортопедично обслужване (протезиране и фасетиране); ортодонтия; лицево-челюстна и орална хирургия; парадонтология; дентална имплантология; физиотерапия; дентални-дигитални рентгенови снимки.“ Ползата от ISO 9001:2000 е, че се поддържа постоянно качество на здравните услуги, непрекъснато прилагане на добри практики, най-добри грижи за пациентите и международно признание за модела на управление на клиники „МЕДСТОМ-М“. Стандартът ISO 9001:2008 е „Система за управление на качеството”, която включва изисквания за управление, които задължават съответната институция или организация да се фокусира върху изискванията на клиента, управлението на процесите и непрекъснатото усъвършенстване на дейностите. Целта на стандарта е да подкрепи организациите в стремежа им за управление на качеството, което означава, че те трябва да задоволяват изискванията за качество, да спазват нормативните изисквания, да повишават удовлетвореността на клиентите и непрекъснато да подобряват дейността си.
ДЕЙНОСТИ:
- Имплантология
- Детска стоматология
- Естетична стоматология
- Орална хирургия
- Ортодонтия
- Ендодонтия
- Ортопедия
- Кариес и профилактика
- Рентген

Допълнителни контакти


гр. София, бул. Стефан Стамболов 6, ет. 1 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.