Дентална практика Спадент гр. София

3361
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ


Един от най-важните фактори за успешно лечение е да се създаде усещане за сигурност и доверие между пациент и стоматолог. Комфортът  и спокойствието по време на лечението се осигуряват чрез внимателна работа и отношение, като при необходимост или при желание на пациента може да се постави упойка /дори и за кратки манпулации/. Така се свеждат до минимум неприятните усещания. За да се предпазим от предаване на инфекция инструментите се стерилизират в автоклав клас B и се използват задължително индивидуални ръкавици, слюносмукатели, лигавници.

Предвидимост


За пациентите и лекарите е важно да се постигнат очакваните резултати. Квалификацията на екипа, сътрудничеството със специалисти от други области-пародонтология, хирургия, ортодонтия и непрекъснатото обновяване на знанията ни Ви осигуряват съвременно лечение на високо ниво. Използват се висококачествени материали на водещи фирми – GC/Япония/, 3M ESPE /САЩ/, Dentsply/САЩ/, Ultradent/САЩ/, Zhermak/Германия/, Beutelrock/Германия/.
Дългогодишната работа с екипа зъботехници осигурява високи резултати при протетичното лечение.

Ангажираност


Ние познаваме и разбираме стреса и притесненията ви от зъболекарската работа свързани с неприятното изживяване, спомени от предишни зъболечения, разходи…/все пак и на нас ни се налага да бъдем пациенти :)/ Поради това вярваме, че комуникацията между пациент и лекар е задължителна. Наша практика е да се обяснява обективно, подробно и на достъпен език клиничната ситуация за да може екипът пациент-зъболекар да избере най-правилното лечение. Само така можем да осигурим дълготрайни резултати.

 Дентално здраве


Всички знаем колко е важно да имаме здрави и  красиви зъби. Заболяванията на устата могат а повлияят други части на тялото – сърце, стави, храносмилателна система и психиката на човека, поради което е важно да се установят и лекуват на време. Спадент предлага безплатен профилактичен преглед, на който ще имате възможност да получите компетентно мнение и отговор на въпросите, които ви интересуват. Прилагаме холистичен подход към пациентите, разбирайки, че работим с хора, а не с болни зъби.

Контакти


Дентална практика Спадент
Д-р Спартак Янакиев
тел. 0886 445 108
адрес: кв. Лозенец, ул. “Цанко Церковски” 32
e-mail: spadent@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.