Дентална практика „БАЛКАНДЕНТ” – д-р Евгени Балканджиев гр. София

49791
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

БАЛКАНДЕНТ Д-Р ЕВГЕНИ БАЛКАНДЖИЕВ – ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ

Лекар по дентална медицина е лице, което притежава образователно-квалификационната степен “Магистър по дентална медицина ” и има право да извършва дентално-медицински (медико-стоматологични) дейности.

  • Лекарите по дентална медицина провеждат изследвания;
  • усъвършенстват или разработват теории и оперативни методи;
  • поставят диагнози,  консултират и прилагат дентално лечение;
  • осъществяват първична и специализирана дентална помощ.

УСЛУГИ

- Лечение на твърдите зъбни тъкани – минимално инвазивно и високоестетично  лечение на зъбния кариес и другите увреждания на зъбната коронка.

 Ендодонтско лечение/лечение на засегнатия нерв на зъба, корено-каналната система и околокореновите тъкани/ - прилагат с е  върховите методи на обработка, стерилизация и запълване на каналната система на зъбните корени. Щифтово изграждане при силно разрушени зъбни тъкани

Естетично зъбопротезиране – фасети, цели и частични корони, мостови протези, изработени изцяло от керамика, прес керамика, цирконий-керамика, металокерамика, композити…

  комбинирани протезни конструкции с неснемаема и подвижна  част – моделно лети протези с куки или със ставни елементи, фрез протези…

  частични и цели протези

- Високоестетична корекция и реставрация на фронталните зъби /бондинг/ с цел подобряване на лицевата естетика.

- Естетична дентална медицина – дизайн на усмивката.
Лечение на заболяванията на венците и пародонта. Комплексно лечение на пародонтита.
- Почистване на зъбен камък, налепи и пигментации, полиране с Air-flow. Професионално зъбно избелване
- Флуоризираща и реминерализираща терапия на зъбните тъкани.
- Лечение на зъбната свръхчувствителност
- Детска дентална медицина
- Профилактични програми срещу зъбния кариес, заболяванията на пародонта, зъбното изтриване и функционалните увреждания на оклузията и долночелюстната става

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.