ДЕНТАЛНА КЛИНИКА Д-Р НИКОЛОВ гр. София

8813
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Най-сърдечно Ви каним да се убедите в професионализма на специалистите и приятната атмосфера.
Клиниката интегрира всички специалности от денталната медицина под един покрив.
Това позволява насочване на пациентите към съответния специалист за получаване на оптимален резултат.
Доброто качество на услугите постигаме чрез използване на изпитани и утвърдени материали, които задоволяват нашите изисквания и тези на пациентите.
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ДЕНТАЛНА КЛИНИКА Д-Р НИКОЛОВ:
⚫ На Ваше разположение е високо мотивиран и квалифициран екип с чувство за отговорност и съпричастност.
⚫ На първата консултация се обсъждат всички желания и проблеми на пациента като се предлагат възможните начини на лечение.
⚫ В съгласие с Вас Ви предлагаме плана на лечение и това как ще протече. За по-голяма яснота използваме специални демонстрационни модели, снимки, видео и скици.
⚫ В клиниката Ви очаква персонално обслужване в приятна и спокойна обстановка. Към това предлагаме висок комфорт и модерна техника.
⚫ Спешните пациенти с болка, се приемат без предварително записан час.
⚫ Основната ни цел е да съхраним и подобрим естествената Ви усмивка.
Екип:
about us
Д-р Симеон Николов се дипломира и получава магистърска степен по дентална медицина през 2005 г. в престижния Медицински университет в град Крайова, Румъния. От 2005 г. досега практикува в град София.

⚫ Член е на Българския зъболекарски съюз.
⚫ Усъвършенства работата си като дентален лекар, посещавайки множество конгреси, семинари и специализирани курсове на обучение.
⚫ Развива успешно своите интереси в областта на естетичната и протетична дентална медицина, ендодонтията и специално в денталната имплантология.
⚫ В практиката си Д-р Николов открива две модерни дентални клиники, които са посветени в предоставянето на най-съвременно и качествено лечение на своите пациенти.
about us
Д-р Надежда Буйкова завършва с отличие дентална медицина към Медицински университет в град София през 2009 г. Член е на Българския зъболекарски съюз. Развива се в областта на ортодонтията и детската дентална медицина:

⚫ Придобива сертификат за лечение с иновативната система Orthocaps в Цюрих, Швейцария.
⚫ Завършва курс за ортодонтско лечение със самолегиращи брекети Damon System.
⚫ Специализирала е ортодонтия във Виена, Австрия.
⚫ Обича да работи с деца, като влага голямо търпение и намира правилния подход за всяко едно от тях.
⚫ Владее немски език.
УСЛУГИ:

-ПРОФИЛАКТИКА
-ИЗБЕЛВАНЕ
-ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
-ПРОТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
-ДЕНТАЛНА ИМПЛАНТОЛОГИЯ
-ОРАЛНА ХИРУРГИЯ
-ЕНДОДОНТИЯ
-ПАРОДОНТОЛОГИЯ
-ДЕТСКА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
-ОРТОДОНТИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ
-ОРТОДОНТИЯ ЗА ДЕЦА

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.