Дентална клиника Докса град Шумен , град София

20751
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Клиника ДОКСА е открита на 28.05.2016г.

Клиниката разполага с:

  • два кабинета по дентална медицина
  • хирургичен кабинет
  • рентген
  • лазер
  • стерилизационна
  • офис
  • рецепция с удобна и просторна чакалня

На базата на съвременната методология, в съчетание с модерна апаратура и индивидуален подход към всеки пациент се цели постигане на ефектовно дългосрочно предвидими резултати в лечението.
За спокойния и уютен престой по време на лечението в клиника ДОКСА и осигуряване на емоционален и психически комфорт на пациентите, е ангажиран екип от професионалисти с различна компетентност, което гарантира доброто и качествено обслужване:

Д-р Тюнай Сабриев - лекар, лекар по дентална медицина, специалист орална хирургия
д-р Тугай Мехмед - дентален асистент
Нехриман Хюсеин - офис мениджър

Услуги:

- Кариесология
- Ендодонтия
- Ортодонтия
- Детска стоматология
- Протетика
- Лазер
- Рентген
- Хирургия
- Имплантология
- Пародонтология
- Анестезиология

Допълнителни контакти


гр. София, ж.к Бъкстон, ул. Вихрен бл. 160 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.