Дентална клиника 'Войчеви' гр. Велико Търново

5653
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

С удобно местоположение, в широкия център на Старата столица, Дентална клиника” Войчеви” предлага на своите пациенти широка гама от интелигентни решения за техните стоматологични проблеми в областта на: ортодонтията, имплантологията, пародонтологията, протетичната, терапевтичната и детска дентална медицина. Модерната визия и използваните от нас иновативни технологии гарантират безкомпромисното качество на предлаганите услуги. Комбинацията от висококачествени материали и дългогодишен опит, Ви гарантират надеждни и естетически издържани резултати. Следдипломната квалификация на нашите специалисти, дава възможност за интердисциплинарен и индивидуален подход при всеки отделен случай. Очакваме Ви!


ЦЕНИ

Профилактичен преглед за установяване на орален статус 10 лв   Инкрустирани с фотополимер 100-150 лв
Обстоен преглед и план за лечение 20-200 лв   Изцяло фотополимерни 150 лв
Анестезия 5 лв   Металокерамични 150-220 лв
Лекарствена вложка 10 лв   Чиста керамика 400 лв
Обтурация (пломба) от:   Фасети:
Амалгама / химичен полимер 20-30 лв   Фасети 300-400 лв
Фотополимер 50-100 лв.   Протези:
Лечение на коренов канал 30-60 лв   Плакови 300 лв
Релечение 40-70 лв   Скелетирани 600 лв
Венечно лигавични заболявания 10-20 лв   Ортодонтия:
Почистване на зъбен камък (машинно) на зъб 3 лв   Ортодонтски апарати (включват отпечатък, анализ на модели, план на лечение и всички посещения) 600-800 лв
Щифтово изграждане 50-100 лв   Брекети:
Екстракция на еднокоренов зъб 35-70 лв   Стандартни (включват отпечатък, анализ на модели, план на лечение и всички посещения) 2000 лв
Екстракция на мъдрец 50-100 лв   Damon system 3500 лв
Коронки:   Естетично избелване на зъби 300 лв
инкрустирани с пластмаса 80-120 лв   Импланти /на зъб/ 1000-1400 лв

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.