Дентална практика АСПРАДЕНТ гр. Варна

41899
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Аспрадент е денталната практика на д-р Елица Алексиева. Заедно с екип от дентални лекари и асистенти предлагат на пациентите коректност и качествена работа с материали висок клас, модерна апаратура и съвременни методи на лечение.

Д-р Елица Алексиева придобива магистърска степен по Дентална медицина в Медицински университет Пловдив през 2002 г., а през 2012 г. защитава специалност Орална хирургия към Медицински университет Варна.
Денталната практика разполага с 4 лечебни и един рентгенов кабинет.
Предлагат се дейности от всички сфери на Денталната медицина. Има сключен договор с НЗОК.
Пациента получава лично досие с хронология и проследяване на случаите.
В рентгеновия кабинет на място се правят панорамни и секторни зъбни снимки.

Услуги:
- Хирургия, Имплантология
- Микроскопска ендодонтия
- Парадонтология
- Лазер терапия
- Рентгенова диагностика - панорамни, секторни, секторни дентографии
- Детско зъболечение
- Протезиране
- Лечение на кариес, фотополимерни пломби

 


 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.