Дентална клиника АСПРАДЕНТ гр. Варна

9104
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Записваме вашия час в удобно за вас време, покривайки 12 часа от деня.
Стриктно спазваме правилото за медицинска етика. Информацията, която касае здравния Ви статус и такава от личен характер остава неприкосновенна за трети лица.
Вашата естетика е важна за нас! Ние наистина се интересуваме от крайния резултат - прекрасната Ви усмивка е нашата най-добра реклама.
Ние сме усмихнати, ведри и сърдечни. Конфортът Ви при нас е желана крайна цел.
При нас ВИНАГИ е безболезнено. Използваме всички съвременни техники за безболезнено лечение.


С КАКВО СМЕ РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ
Ценим Вашето доверие и предлагаме само нужното лечение. Няма да ви караме да плащате за работа по Вашите зъби, която не е необходима.
Уведомяваме Ви за различните възможности на лечение. Помагаме във Вашия избор, за да получите най-доброто за Вашата ситуация.
В клиниката предлагаме процедури за подмладяване (филъри и ботокс). Практиката в развития свят показва, че те се правят най-добре именно в зъболекарските кабинети.
При нас може да се извади млечен или постоянен зъб с цел извличане и съхранение на стволови клетки (тъканна банка „Биохеленика”).
КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ПРИ НАС
Може да получите на едно място услуги в различни области на зъболечението – хирургия, ортодонтия, детско зъболечение, протезиране, имплантология, рентгенова диагностика
Водене на личен картон на пациента
Архив на рентгеновата му диагностика
КОНТАКТИ
Д-р Елица Алексиева, лекар дентална медицина, хирург
Д-р Надица Коцева, лекар дентална медицина
Адрес: Варна, ул. "Ян. Хунияди" 31 (партер)
Работно време: понеделник - петък, 09:00-19:00 ч.
Тел.: 052 731 255, 0895 308 310
Е-mail: aspradent@abv.bg
skype: aspradent_office

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.