Дентален Център “All Dent” гр. Пловдив

5083
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дентален Център “All Dent” се намира в центъра на град Пловдив в район, оформил се през последните години като медицински център. Специалистите предлагат съвет и помощ във всички области на денталната медицина, профилактика и грижа за оралното здраве.


Дентален център "All Dent" съчетава високи професионализъм с внимание и грижа за всеки пациент в една комфортна и релаксираща среда.
Д-р Евелина Божкова – Печева и екип работят с висококачествени материали на водещи световни производители и прилагат индивидуален подход и съвременни методи на лечение.

УСЛУГИ

 


- Орална хигиена
- Профилактика и силанизиране:
зъбен камък и почистване с “Air Flow”;
- Естетични възстановявания:
фасети;
чиста керамика;
бондинг компомери;
циркониеви корони;
директни и индиректни възстановявания;
- Орална хирургия:
екстракция;
екстракция на ретинирани зъби;
апикална остеотомия;
корекция на алвеоларен гребен;
френулотомия на горна устна;
Ексцизия на слюнчени камъни;
синус лифт;
Пластика при перфорация на синус;
- Ортопедия
- Пародонтология
- Терапия:
лечение на кариес и неговите усложнения;
консервативно лечение;
лечение с лазер;
- Ендодонтия
- Имплантология:
импланти MIS;
импанти Straunman;
система микроимпланти за стабилизиране на протези;
- Детска стоматология
- Дълготрайно избелване:
професионално;
в домашни условия;
- Лазер
- Ортодонтия:
подвижни апарати;
брекети- метални, керамични сапфирени;
rapid expander;
С удоволствие ще се погрижим да проведем най-доброто, най-съвременото и най-подходящото за вас дентално лечение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.